Boek&Blad > assortiment

Het assortiment in boekwinkel Boek en Blad

Het assortiment in onze winkel mag gerust uitgebreid genoemd worden. Allerlei soorten boeken, de grootste verscheidenheid in tijdschriften van de hele omgeving en dan hebben we nog diverse goederen die wij aan u kunnen leveren. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment met bijbehorende foto's uit onze winkel. Kom gerust eens langs om ons assortiment in de werkelijkheid te bekijken.

Boeken

Leesboeken bij Boek en Blad    Wij hebben het grootste assortiment boeken van de omgeving. Van romans, via informatieve boeken tot aan kinderboeken. Voor ieder wat wils!

Tijdschriften

Ons assortiment tijdschriften is de grootste van heel Meppel en omstreken. Wij hebben twee wanden van onze winkel helemaal vol met tijdschriften. U zult zeker het tijdschrift van uw keuze vinden bij ons!    Tijdschriften bij Boek en Blad

Wenskaarten

Wenskaarten bij Boek en Blad    Zowel in onze boekhandel als op de stoep voor onze winkel vindt u een groot aantal wenskaarten. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor wenskaarten voor iedere gelegenheid. En natuurlijk hebben we ook jaarlijks de speciale wenskaarten voor onder andere kerst en valentijn. Als u bij ons niet slaagt voor een kaart dan kunt u beter stoppen met zoeken. In de hele omgeving is geen groter assortiment te vinden!


Staatsloten

U wilt wel eens uw geluk beproeven? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen staatsloten in alle soorten en variaties en hopen natuurlijk met u dat juist u het winnende lot van ons overhandigd krijgt.


   Staatsloten bij Boek en Blad

Computer artikelen

Computer artikelen bij Boek en Blad    Diverse verbruiksartikelen voor uw computer kunt u ook bij ons verkrijgen. Wij hebben onder andere CD-roms, DVD"s en printcartridges. Voor bijna iedere printer kunnen wij u voorzien van de juiste inktpatronen of cartridges.

Kantoorbenodigdheden

U zoekt een nietmachine, stempel, plakband, papier of mappen? Dan slaagt u zeker bij ons. Maar we hebben nog zoveel meer voor zowel uw kantoor als ook voor uw thuis. Wat dacht u van een papiervernietiger, een passer, een geo driehoek, stempels, een groot assortiment poloden, pennen en viltstiften? En zo kunnen we nog wel even door gaan.    Kantoorbenodigdheden bij Boek en Blad

Very Important Baby®

Very Important Baby bij Boek en Blad    Very Important Baby® is het merk voor de kleine VIP! Wij brengen een verrassende en opvallende collectie aan leuke en betaalbare babyartikelen & gifts van hoogwaardige kwaliteit voor de allerkleinsten. De producten van VIB zijn leuk om zelf te kopen, en zeer geliefd om te krijgen. Vanaf heden verkoopt Boek&Blad Meppel deze producten!

Boek&Blad Meppel


Winkelcentrum
de Swaenenborgh 12
7941 BD Meppel

t: 0522-261395
f: 0522-261395
e:

Openingstijden
ma 13:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 21:00
za 08:45 - 17:00